Training
Maak je eigen toekomst - in elk opzicht

This Flash Video Player requires the Adobe Flash Player.

Deze Flash Video Player vereist de Adobe Flash Player→ Download the free Adobe Flash Player Get Adobe Flash player

 
Content

Onze filosofie

Bij Bosch waarderen we - naast je vakkennis - je vermogen om met anderen samen te werken en de juiste prioriteiten te stellen. Deze houding weerspiegelt ook onze kijk op opleiding: Wij weten dat je meer te bieden hebt dan enkel je vakkennis: voor ons een reden om je verder te helpen en al je kwaliteiten verder te ontwikkelen, zowel in persoonlijk als professioneel opzicht.

Dankzij ons systematisch competentiemanagement kunnen we de punten detecteren waarop elk van onze medewerkers verder training nodig heeft. Daarbij zien we de "harde" en "zachte" vaardigheden als even belangrijk. De "harde" vaardigheden betreffen de technische en economische bekwaamheden, terwijl sociale, ondernemende en leidinggevende kwaliteiten als de "zachte" worden gezien. Zonder de zachte kant kan je jouw vakkennis niet goed toepassen.

 

Onze trainingsmogelijkheden in één oogopslag

Ons opleidingsaanbod

Hou je kennis en vaardigheden actueel. Of je nu behoefte hebt aan de laatste update van kennis op technologisch of businessgebied, werkmethoden, communicatieve vaardigheden of projectmanagement, een breed pallet aan cursussen en opleidingen zorgt ervoor dat je bij blijft.

 

Het Robert Bosch College

Specialisten en managers kunnen hun voordeel doen met het trainingsaanbod van onze interne universiteit. Deze biedt voortgezette en theoretisch goed onderbouwde opleidingen aan.

Het Carnegie Bosch Instituut

Ben jij een ambitieuze manager die het hogerop zoekt? Op het Carnegie Bosch Instituut in Pittsburgh USA kun je je managementvaardigheden aanscherpen om je wereldwijd te meten met de besten.